Hein en Leonie Krebber - Bramel

Ondernemer (agrarisch), Slow Food lid, Bloem, Bij en meer & Arabische zuivel
Wie is Hein en Leonie?

Wij, Hein Krebber en Leonie Bramel en onze vier dochters, wonen en werken samen op ons grondgebonden extensieve melkveebedrijf in Megchelen. We stellen o.a. landbouwgrond beschikbaar om de biodiversiteit te verbeteren. Landbouwgrond wordt, in samenwerking met de medeburgers, één grote bloemenzee. Daarnaast zoeken we de verbinding met de medeburger om het echte verhaal te kunnen vertellen. Verder beheren we grond voor NatuurMonumenten én worden er van de rauwe melk diverse Arabische zuivelproducten gemaakt in onze kaasmakerij in Megchelen / Achterhoek. 

Mijn werk en hobbies

"Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken" #FarmLife

Mijn omgeving

De prachtige boerennatuur waarderen we enorm. 

Mijn expertise

Bloem, Bij & meer, samenwerken voor verbeteren biodiversiteit www.bloembijenmeer.nl


Op ons bedrijf worden diverse Arabische zuivelproducten van onze Achterhoekse rauwe melk gemaakt zoals: Chilal, Halloumi, Labna, Shanklish etc. 

Relevante ervaring

www.bloembijenmeer.nl | Melkveebedrijf Bramel-Krebber / Bloem, Bij & Meer
Doe mee! Steeds meer particulieren, organisaties en bedrijven willen aan de slag met het versterken van de biodiversiteit. Bloem, Bij & Meer is een initiatief om de biodiversiteit te versterken, heel concreet. Niet alleen is in de natuurgebieden winst te behalen; kansen liggen er natuurlijk ook in het agrarisch gebied. Mts. Bramel-Krebber stelt sinds 2018 haar landbouwgrond beschikbaar voor het versterken van de biodiversiteit.