Aanbod

Landwinkel De Verse Kers

Illustration

Adres: Bleeksestraat 2, Wehl

Bij Landwinkel de Verse Kers, een mooi gemengd bedrijf in Wehl, koop je heerlijk verse kersen en mals varkens- en rundvlees van eigen bedrijf.

De varkens liggen op stro en hebben vrije uitloop naar buiten. De runderen zijn Dexter runderen, die zomer en winter buiten lopen in een natuurgebied. Na zo'n 2,5 a 3 jaar worden de dieren geslacht en leveren ze een mooi mals stukje vlees dat rijk is aan Omega-3 vetzuren.  Nico en Annemiek brengen ieder slachtrijp dier zelf naar de slager in Zelhem; weinig stress voor het dier en weinig voedselkilometers. Het vlees komt diepgevroren weer terug en gaat de landwinkel in.

In de Landwinkel vind je eigen vlees, kersen en huisgemaakte maaltijden. Daarnaast een ontzettend groot aanbod van producten, veelal direct uit de buurt.

Boodschappen doen bij de Verse Kers maak je extra leuk met een bezoekje aan de Koffieschuur, waar je naast een goede kop koffie ook heerlijk kunt lunchen. En....die lunch zit natuurlijk boordevol prachtige producten direct uit de buurt!

 

 

 

 

onderwerp 
Winkel, Horeca
productgroep 
Brood, Bier/wijn, Zoetwaren en snacks, Groenten, Fruit, Zuivel, Kaas, Eieren, Vlees, Houdbaar
locatie 
Landwinkel De Verse Kers
Illustration
 
Geplaatst op 19 juni 2023, 15:36 uur
Deel dit: