Actief netwerk

Slow Food Achterhoek en Liemers wil mensen interesseren voor lekker, puur en eerlijk voedsel. Geen fast maar slow food. Verse, smakelijke producten die passen in het seizoen en bij de lokale eetcultuur. Geproduceerd op een wijze die rekening houdt met dierenwelzijn en een duurzame leefomgeving. Daar hoort een rechtvaardig inkomen voor de producent bij en een redelijke prijs voor de consument.

Word lid

Iedereen kan lid worden van onze vereniging en actief meedoen. Wie tref je in onze community aan? Zo'n 20% van onze leden is agrariër, 50% is producent of chef-kok. Het overige deel, 30%, is kritisch consument, foodie of hobbykok. Daarmee zijn we een beweging die schakels in de voedselketen met elkaar verbindt. Door samen te werken en kennis te delen inspireren en helpen we elkaar. 

Hieronder staat een link om je aan te melden. Je kunt je ook aanmelden bij de Slow Food Professionals Community in de Achterhoek. Wil je eerst weten wat dit inhoudt, klik dan hier. Meer informatie over de andere mogelijkheden vind je hier.

Ontvang de nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt (bijna) maandelijks en geeft informatie over activiteiten en evenementen in onze community. 

 

Slow Food in beeld