Aanbod

De Goed Gevulde Boerderij

Eten & drinken, Activiteit/evenement, Verkoop van producten, Natuur/buiten
Illustration

Adres: Halsedijk 8, Halle

Bij de Goed Gevulde Boerderij kun je terecht voor heerlijk mals, donker en gemarmerd varkensvlees en sappig kippenvlees. Het aanbod is zeer ruim met klassieke venkelworstjes en kipdijfilet, bbq-producten als buikspek voor porchetta, procureur voor pulled pork en picanha, het vijfde kwartier zoals levertjes, poten en tong tot en met de heerlijkste charcuterie als Franse paté, Italiaanse Coppa, guanciale en pancetta.

Het vlees komt van zwijnvarkens en graskippen, die een lang leven lang buiten rondscharrelen en gevoerd worden met reststromen. Met deze reststromen (groente, fruit, brood van winkels uit de directe omgeving) worden de dieren 'goed gevuld' en wordt voedselverspilling voorkomen.

Alle producten van de Goed Gevulde koop je via de webwinkel of in het winkeltje op de boerderij en zijn vrij van 'meuk' als hormonen en antibiotica. Naast varkens en kippenvlees verkopen Inge en Heimen ook rundvlees van een collega-boer en rauwe natuurhoning. Daarnaast werken ze aan de transitie van dierlijk naar plantaardig eiwit en verbouwen ze diverse akkerbouwgewassen als quinoa, boekweit, erwten en amarant.

Wil je zelf zien waar al dit lekkers vandaan komt? Een rondleiding of workshop worst maken of varken uitbenen op deze bijzondere en natuurinclusieve boerderij is een aanrader!

onderwerp 
Winkel, Webwinkel, Kookstudio
productgroep 
Vlees, Houdbaar
locatie 
De Goed Gevulde Boerderij
leeftijd 
vanaf 0 jaar
Illustration
 Geplaatst op 16 augustus 2023, 13:00 uur
Deel dit: