Aanbod

Restaurant Kawop

Eten & drinken
Illustration

Adres: Markt 23, Lochem

Bij Kawop wordt met passie gekookt en dat proef je. De gerechten bevatten alleen dagverse en pure producten, zoveel mogelijk uit de directe omgeving. Zo kun je genieten van een salade met gemarineerde bietjes en schapenfeta uit Exel, een Tournedos met Roquefortsaus van Limousin rund uit Almen of een heerlijke charcuterie met Almens Naegelholt.

En..... prettig te weten; als een product een keer niet geleverd wordt, dan gaat een gerecht gewoon van de kaart. De keukenbrigade van chef-kok Ronald Bouwhuis doet namelijk geen enkele concessie als het op kwaliteit aankomt. Ronald haalt zijn lokale producten (ondertussen al zo'n 60 procent!) zelf 1x per week op bij de boeren. Daar hoort hij de meest smakelijke verhalen van de producten, die hij weer met plezier aan zijn gasten overbrengt.

De gerechten op de kaart zijn creatief en wisselen per seizoen. Van een voorjaarskaart boordevol spetterverse asperges uit Barchem tot de warme wildgerechten met Achterhoeks wild in het najaar. Of je nou Bourgondiër, flexitariër of vegetariër bent.....bij Kawop wacht je een warm welkom.

onderwerp 
Horeca
locatie 
Restaurant Kawop
Geplaatst op 13 november 2023, 10:38 uur
Deel dit: