Aanbod

Boerderijwinkel en Melktap 't Muldershuis

Illustration

Adres: Galgengoorweg 17, Vorden

Op Boerderij ‘t Muldershuis in de Wildenborch tap je heerlijk verse melk. Zo van de koe in jouw fles! Vol, onbewerkt en boordevol smaak.

Via een nostalgisch staldeurtje bereik je de Melktap, die niet alleen een Melktap blijkt te zijn, maar een kleine boerderijwinkel boordevol producten uit de korte keten.
Appelsap uit eigen boomgaard van ’t Mulderhuis, rookworsten van buurman ‘de Wildenborcherhof’ en honing van een imker uit de Wildenborch. Yoghurt, vla, kaas, vlees, eieren komen allemaal uit een straal van 30 km. Voor de zoetekauwen staat er heerlijke jam en boerderij-ijs in het schap. Vanaf het voorjaar is er zelfs softijs van eigen melk! En dit is nog maar een selectie.

Cynthia Kornegoor en Erik Harkink openden in 2023 Melktap ’t Mulderhuis om het gesprek tussen boer en consument op gang te brengen. Buiten de winkel staat een gezellige picknicktafel, waar ze dan ook graag bij jou aanschuiven voor een goed gesprek!

Weetjes:
- Melk tap je met muntgeld (€1,- voor een fles, €0,50 voor een bekertje)
- Betalen van overige boodschappen via SumUp. Uitleg vind je in de winkel.
- Op het Muldershuis lopen de koeien van half april tot oktober in de wei. In de winter staan ze in een mooie open stal.

 

onderwerp 
Winkel, Melktap
productgroep 
Zoetwaren en snacks, Zuivel, Kaas, Eieren, Vlees, Houdbaar
locatie 
Boerderijwinkel en Melktap 't Muldershuis
Geplaatst op 24 januari 2024, 17:04 uur
Deel dit: