Activiteit

Meer omzet in je boerderijwinkel: hoe doe je dat?

maandag 18 maart 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Retailexpert Erik Hemmes bezocht verschillende boerderijwinkels in de Achterhoek en concludeerde dat daar meer omzet mogelijk is. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, wil hij graag met ons delen. 

Op uitnodiging van Slow Food Achterhoek presenteert Erik zijn bevindingen en adviezen op maandagavond 18 maart op een locatie in de buurt van Zutphen, informatie hierover volgt zo snel mogelijk. De avond is interessant voor professionals zoals:

  • eigenaren en medewerkers van een boerderijwinkel
  • mensen die erover nadenken een boerderijwinkel te starten
  • mensen die op een andere manier Achterhoekse producten aan consumenten verkopen, bijvoorbeeld op markten.

De bijeenkomst is gratis en bedoeld voor leden én niet-leden van Slow Food Achterhoek. Laatstgenoemde groep kan zich ter plekke uitgebreid laten informeren over Slow Food Achterhoek en Slow Food Professionals. Wel is het belangrijk je vooraf aan te melden. 

Locatie
Bij Ludgerus, Vierakkersestraatweg 37, Vierakker/Wichmond
Kosten toelichting
Gratis voor leden en niet-leden van Slow Food Achterhoek
Omschrijving doelgroep 
Producenten met een boerderijwinkel of met de intentie om een winkel te beginnen.
Deel dit: