Activiteit

VOLGEBOEKT - Workshop tempé maken van Achterhoekse vuurbonen

zaterdag 15 februari 2025 , 13:00 - 15:00 uur
Burgerboerderij De Patrijs
Illustration
Meld je aan

In samenwerking met drie Achterhoekse boerderijen (Groentekwekerij Gert Smits, De Goed Gevulde en Burgerboerderij de Patrijs) ontwikkelen we nieuwe producten op basis van nieuwe granen en plantaardige eiwitten, die in de korte keten kunnen worden afgezet. Dit doen we in samenwerking met verschillende chefs en restaurants. Een aantal van deze producten zal geproduceerd gaan worden op de Patrijs, door chef Daan. De Boonzaak is afgelopen tijd bezig geweest met het experimenteren met de vuurbonen van Boerderij Smits om hier een tempé van te ontwikkelen. Op 2 november komen De Boonzaak en Manenwolfs Foodlab een workshop geven hoe we deze tempé zelf kunnen gaan maken op de Patrijs. Omdat we graag samenwerken met lokale partijen en het leuk vinden meerdere mensen te inspireren te koken met (vuur)bonen en tempé, is er de mogelijkheid hierbij aan te sluiten. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan.

Kosten
Gratis
Illustration
 
Meld je aan
Maximum aantal deelnemers: 4

Aantal aangemelde deelnemers: 4

Deze mensen komen:
- Geert Veenendaal
- Jori Langwerden
- Arco Verhoeven