Schuif aan tussen het graan

Schuif aan tussen het Graan
Op zaterdag 21 juni ben je van harte welkom voor een bijzonder diner tussen het graan, midden in de Achterhoek. Laat je verrassen door pure smaken, eerlijke streekproducten en een sfeervolle setting. Het diner vindt plaats op de prachtige locatie van het akkerbouwbedrijf van familie Steverink in de Slaege, Silvolde. Reserveer jouw plek en schuif aan tussen het graan!๐ช๐ฎ๐ ๐ธ๐๐ป ๐ท๐ฒ ๐๐ฒ๐ฟ๐๐ฎ๐ฐ๐ต๐๐ฒ๐ป?We starten om 16.30 uur met een rondleiding over de Slaege: ontdek waar het graan groeit, leer over oude graansoorten en proef de sfeer van het land. Vanaf 18.00 uur schuiven we aan voor een uitgebreid diner, samengesteld met ingrediรซnten uit de streek โ denk aan ambachtelijke broden, hamburgers, kruidenpasta, langzaam gegaard vlees van de BBQ en een feestelijk dessert met hangop en roomijs.๐๐ป๐ฐ๐น๐๐๐ถ๐ฒ๐ณ:- Welkomstrondleiding in de Slaege;- 4-gangen diner met lokale producten;- Bij elke gang een bijpassende lokale wijn of bier.๐ฆ๐ฎ๐บ๐ฒ๐ป๐๐ฒ๐ฟ๐ธ๐ถ๐ป๐ด ๐๐๐๐๐ฒ๐ป ๐น๐ผ๐ธ๐ฎ๐น๐ฒ ๐ผ๐ป๐ฑ๐ฒ๐ฟ๐ป๐ฒ๐บ๐ฒ๐ฟ๐Dit evenement is โlekker lokaalโ doordat we samenwerken met producenten uit de gemeente Oude IJsselstreek. Zo komen de broden en het graan van de Slaege , het vlees van Bio Boerderij Keuper - Puur & Smaakvol, het zuivel van Boer Lubbers, de honing en kruiden van Combijn, bijen en groen en de wijnen van Wijngoed Montferland. De gerechten worden bereid door chef-kok Caspar van Hal.Tickets: https://lekker-lokaal.com/.../lekker-lokaal-diner-schuif.../