Culinair kamperen bij de Brömmels

Het beste van de Brömmels wordt verenigd in 1 weekend. Dichter bij de bron van voedsel komen zal niet gaan. Maak kennis met de Nederlandse bont geit en kom er achter waarom juist deze geit is opgenomen in de Ark van de Smaak door SlowFood en De Brömmels is uitgeroepen tot ZeldzaamLEKKER centrum.
Vrijdag 15 augustus en zaterdag 16 augustus komt Slow Food Professional Jeroen van Nijnatten www.jeroenvannijnatten.nl een 3 gangen diner verzorgen. Jeroen zijn gerechten staan bekend als ORIGINEEL, SEIZOEN, PUUR, AMBACHTELIJK EN REGIONAAL
In zowel vlees als vega variant. Natuurlijk bomvol, biologische streekproducten.
Voor degene wie na het eten graag wil blijven overnachten kan gebruik worden gemaakt van de kleinschalige boerencamping met uitzicht over de kruidenrijke weides en bossen. Nog nagenietend van het diner kan zaterdag en zondag gebruik gemaakt worden van een ontbijtbuffet met een uitstalling van harde en verse geitenkaas, maar ook charcuterie van de geit.
Opgave via mail (info@brommels.nl) of telefoon (0543-564518)