Activiteit

Open tuin & plantjesmarkt op De Veldhof in Joppe

maandag 20 mei 2024 , 11:00 - 16:00 uur
Illustration

Tweede Pinksterdag ben je tussen 10 en 16 uur welkom op De Veldhof tijdens de open tuin dag met plantjesmarkt!

RONDLEIDINGEN  
Ben je nieuwsgierig naar de tuinderij? Loop tijdens de open tuin dag zelf rond of geniet van één van de rondleidingen door tuinder Valérie waar zij vertelt over de werkwijze op de tuinderij.

Tijden rondleidingen
10.30 en 13.30 uur (aanmelden niet nodig); om 11.30 en 14.30 uur verzorgt Stichting Levende Grond een workshop. 

PLANTJESMARKT  
In onze kraam verkopen we ecologisch geteelde groenten- en kruidenplantjes zoals sla, courgette, pompoen, tomaat, komkommer, broccoli, mais, basilicum en peterselie. Vul een tas met plantjes en reken contant af of met je mobiel (online via Veldwinkel Veldhof)

KOM OOK EEN SEIZOEN LANG ZELF OOGSTEN  
De Veldhof is een samenwerking tussen de tuinder (Valérie) en de abonnementhouders. Door de weg van producent naar consument zo kort mogelijk te maken ontstaat er lokale veerkracht. De Veldhof is opgezet volgens de principes van permacultuur. Dat wil zeggen dat we niet kweken ten koste van de Aarde, maar juist in samenwerking met haar. Als abonnementhouder draag je bij aan het herstel van de grond waarop je groenten worden gekweekt en geniet je wekelijks van kwalitatief hoogwaardige en gezonde groenten, kruiden en fruit. Ben je enthousiast over onze ecologisch geteelde producten? Je kunt tijdens de OPEN TUIN dag meteen een (proef)abonnement afsluiten.

START ZELFOOGST SEIZOEN OP WOENSDAG 8 MEI  
Wil je de start van het zelfoogst seizoen niet missen? Kom dan naar onze informatiemiddag op zondag 21 april van 12 tot 16 uur (inloop; aanmelden niet nodig) en/of meld je meteen aan voor een zelfoogst abonnement via: https://www.tuinderijdeveldhof.nl/deelnemen/ 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: