Activiteit

Belevenisdiner tussen de asperges

donderdag 16 mei 2024 , 19:00 uur
Illustration

In samenwerking met Suzie's Farm bieden wij donderdagavond 16 mei een avondvullend programma waarin ons witte goud centraal zal staan. Het keukenteam van Suzie's Farm zal de heerlijkste gerechten voor jullie bereiden met de asperge in de hoofdrol. Tussen de gangen door verteld Gert jullie graag alles wat er maar over de asperge a.k.a. het witte goud, dit heerlijke seizoensproduct te vertellen is. Wij bidden de weergoden om het zonnetje en een fijn temperatuurtje zodat we die avond droog, en met schone schoenen op het land tussen de aspergeruggen kunnen zitten.

Zie je het al voor je? Met een gezellig clubje op het land, terwijl de zon langzaam onder gaat en je geniet van de lekkerste gerechtjes onder het genot van een wijntje.. Daarnaast kom je die avond niet alleen thuis met een gevulde buik en een goed humeur, maar ook nog eens een bult nieuwe kennis. Je kan er bij zijn door te reserveren op www.suziesfarm.nl!

*Voor groepsreserveringen, bijzondere wensen, allergieën of uitzonderingen, graag telefonisch contact opnemen met Suzie's Farm: 0543-473067

Locatie
Landwinkel & Groentekwekerij Smits
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Eten en drinkenBelevenisdiner
Deel dit: