Aanbod

Uut Zellum

Illustration

Halseweg 33A, 7021 HV Zelhem

Bij Uut Zellum koop je ‘On the way to planetproof’-rundvlees. Van gehakt, hamburgers, tot sudderlappen en biefstuk.  Daarnaast verkopen Dick en Judith romige jonge en jong belegen kaas van eigen boerderij, naturel of met kruiden. Ook voor eigen melk, vers van de koe ben je bij Uut Zellum op de juiste plek. Getapt op afspraak!

Op de boerderij hebben de 100 melkkoeien een prettig leven. Ze lopen veel buiten in de weiden met smakelijk kruidenrijk gras, hebben in de stal heerlijke schrobborstels om tegenaan te schurken en voor ze afkalveren worden ze wekenlang verwend in een ruime stal met dik strobed.

Naast reguliere akkers met maïs beheren Dick en Judith ook  35 hectare natuurakkers, bos en poelen. Daar bruist het van het leven.

Wil je de producten van Uut Zellum zelf proeven? Stuur een appje naar T: 06-10200828 voor een afhaalafspraak. Dick en Judith verhalen graag over hun producten en manier van omgaan met het Achterhoekse landschap. Wil je graag extra informatie? Kom dan eens naar één van de gezellige ophaaldagen met rondleiding of kalfjes kijken. 

onderwerp 
Winkel
productgroep 
Zuivel, Kaas, Vlees
locatie 
Uut Zellum
Geplaatst op 29 februari 2024, 12:00 uur
Deel dit:
Betrokken personen
Hoofdlocatie