Bericht

Aandacht voor erfgoed op zondag 24 september, Keunenhuis, Winterswijk

Geplaatst op 16 september 2023, 17:23 uur
Illustration

Aandacht voor erfgoed, in de breedste zin van het woord: cultureel, immaterieel, levend  & culinair erfgoed. Genieten, beleven en weten van van alles wat er op, in en rondom het erf en erfgoed mogelijk is. Met extra aandacht voor het Achterhoekse fruit: lekker erfgoed!

Er zijn inspirerende infostands, lezingen, workshops & demo’s voor groot & klein, je kunt sap laten persen, er is een bijzondere ERF-markt, er is livemuziek door de geweldige country&blues-band Different Jacket!

En uiteraard…. buitenkoken| buiteneten| buitenleven; er is van alles te eten, te drinken, te proeven; allerlei originele, heerlijke van-het-erf gerechtjes, snacks, ijs & drankjes. Ook Slow Food Achterhoek is van de partij. Nog geen lid? Ga er langs, want wie ter plekke lid wordt, ontvangt een heerlijke verrassing. 

Kom, geniet, laat je informeren en vermaken. Voor alle leeftijden is het programma gloepensgaaf! Belangstellenden zijn welkom tussen 11.30 en 17.00 uur. Toegang is gratis. Consumpties, proeven en activiteiten kunnen betaald worden met munten die op het erf te verkrijgen zijn.

Ga naar het programma.

Deel dit: