Nieuwsbrief
Contact
Iets plaatsen
Inloggen of registreren
Zoeken
Smakelijke Adressen
Mensen
Actueel
Agenda
Projecten
Voedselnetwerk Achterhoek
Genieten van Achterhoeks graan
Eiwittransitie
Organisaties
Meer
Over Slow Food Achterhoek
Blogs
In de pers
Lid worden of doneren
Zoeken
Strategie Slow Food Achterhoek
Slow Food Achterhoek strategie voor de jaren 2025 - 2028
Praktische ondersteuning
Kennis uitbreiden
Inspireren om te verduurzamen
Brede food promotie
Netwerk opbouwen
Positionering als professionele partij
Nieuwe diensten, nieuwe markten
Eigen organisatie verder ontwikkelen
Wat vind jij?
Toon als grafiek
Wie doen er al mee?
28 deelnemers | 249 hartjes uitgedeeld
Wat vinden we ervan?
"Invloed vergroten"
|
"Samen sterker"
|
"Profileren is belangrijk voor draagkracht"
|
"verdienmodel voor lokale voedselprocenten is nog erg mager. Maak de producent beter vind/bereikbaar..."
|
"Promotie van eerlijk en lokaal voedsel zet mensen aan het denken. Nog veel mensen staan erg ver van..."
|
"Als we als producenten kennis delen worden we samen sterker."
|
"goed voorbeeld doet goed volgen. Laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk is als men denkt"
|
"delen van kennis, op de kaartetten van de organsatie"
|
"laten zien/tonen dat het niet zo maar een stelletje geiten wollen sokken amateurs zijn"
|
"aantrekkelijk blijven als organisatie. Organisatiemoeiheid voorkomen"
|
"kennis is macht"
|
"laten zien dat het anders kan"
|
"kennis bij een breder publiek vergroten over achtergronden, het hoe, waarom"
|
"mensen met dezelfde ideeën kunnen elkaar ondersteunen, Zeker een beginner kan gebaat zijn bij een..."
|
"het gaat om je eten. Het gaat om je brandstof. Het zou 1 van de belangrijkste doelen moeten zijn...."
|
"Kennis hebben van....is het begin van alles. Maaaaarrrr soms denkt men kennis te verkrijgen en is de..."
|
"De foto is van Nieuwe Bodem. Zij hebben een zeer doelmatige techniek van kruiden drogen: effectief..."
|
"Vergroten afzet voor gezond lokaal voedsel helpt consumenten om meer gezond te eten, de footprint te..."
|
"Inspelen op dat waar de consument en bedrijven behoefte aan hebben op het gebied van slow food."
|
"Als deelnemer van Slow Food Achterhoek en natuurboer vind ik het mijn/ onze verantwoordelijkheid om..."
|
"Hier is het mij in de basis allemaal om te doen."
|
"Omdat kennis opdoen vaak het begin is van beter (duurzamer) handelen."
|
"Ik geloof dat contact met veel mensen die zich op een of andere manier bezig houden met natuur of..."
|
"Serieus genomen worden door gemeenten en andere betrokken partijen"
|
"Zonder actieve bijdragen gebeurt er niets."
|
"Omdat veel mensen nog te weinig bekend zijn met de vele mogelijkheden van lokaal voedsel"
|
"Het ontmoeten van gelijkgestemden is leuk en biedt nieuwe mogelijkheden"
|
"Er is veel behoefte aan ondersteuning bij evenementen"
|
"omdat we daar actief mee bezig moeten zijn en het onderdeel is van onze missie"
|
"Omdat daar denk ik behoefte aan is en Slow Food die kennis in huis heeft."
|
"Tegen junk-food!"
|
"Goed netwerk is (bijna) alles; zonder kom je nergens"
|
"Er is een groot gebrek aan kennis over voeding.
"
|
"het volk laten weten hoe belangrijk lokaal eten is."
|
"anderen inspireren en onderwijzen"
|
"leerzaam"
|
"Ik vind het inspirerend om anderen te ontmoeten en te horen wat en hoe zij werken. zo ontstaan ook..."
|
"dit geeft toegevoegde waarde. doe wat je predikt"
|
"dat spreekt voor zich?!"
|
"Vanuit kennis gaan mensen meewerken. Zonder inzicht en kennis lukt dat niet"
|
"Iedereen moet bekend worden met dit concept. Onbekend maakt onbemind "
|
"We hebben elkaar zo hard nodig, vooral in deze tijd waarbij iedereen een eigen eiland lijkt te zijn...."
|
"Samenwerking creëert samenleving. Hoe meer we samenwerken, hoe meer we profiteren van ideeën en..."
|
"Natuurlijk is het belangrijk om te laten zien en te delen wat we met elkaar hebben geleerd uit de..."
|
"Bewust met voeding omgaan wordt steeds belangrijker omdat er zo veel met ons voedsel wordt..."
|
"Alles begint bij kennis. "
|
"brede samenwerking"
|
"nieuwe bronnen aanboren, gaten in de markt zoeken, maximale sm mogelijkheden benutten"
|
"landelijke promotie van de egio"
|
"Van eigen grond, koop lokaal, onbespoten"
|
"Dat vind ik een belangrijke basis van Slowfood."
|
"Achterhoek en Liemers brengen heerlijke en duurzame producten voort. Dat moet gepromoot worden."
|
"Om te zorgen dat Slowfood Achterhoek nog breder draagvlak krijgt."
|
"Er is nog een wereld te winnen en te ontdekken en te combineren en aan anderen door te geven"
|
"Hippe onderwerp. Meer oren wapperen wellicht in de goede richting... "
|
"Bestaande kennis en waarden meer gebruiken / toepassen en mee laten tellen op politiekniveau en bij..."
|
"Doen is zichtbaar en spreekt meer minder SlowFoodachtig mensen aan"
|
"Blijven ontwikkelen is belangrijk. Creatief zijn ook. "
|
"Zonder mensen geen Slow Food"
|
"Een 'netwerk dat van zichzelf is', is geen gebruikelijke organisatievorm. Maar wel een belangrijk...."
|
"DAt is de grootste uitdaging waar we als mensen voor staan: voedsel produceren op een manier die..."
|
"Omdat bewust eten een hele concrete stap is naar het faciliteren van meer gezond en divers leven in..."
|
"Een robuust netwerk houdt zichzelf in stand, maar ontstaat niet vanzelf. De kracht van een netwerk..."
|
"Misschien niet kennis uitbreiden, maar meer kennis delen, elkaar inspireren en onderzoeken aan welke..."
|
"Helpen om landbouw om te turnen"
|
"Vaak helpt dit nieuwe ideeën en initiatieven uit te werken"
|
"Invloed bij overheid en middenveld vergroten"
|
"Met de voeten in de “grond” blijven, directe ervaring opdoen"
|
smakelijkachterhoek.nl maakt gebruik van cookies.
Ja, ik accepteer deze cookies
Alleen noodzakelijke cookies
Meer informatie