Ga naar inhoud
Doel voor de Achterhoek

Kennis uitbreiden


Illustration
 

48

Ik kan bij Slow Food Achterhoek terecht voor praktische, gedegen kennis over lekker, duurzaam en gezond eten van dichtbij.

Als je zelf informatie hebt die voor anderen nuttig is, laat het dan hieronder weten. Hoe meer informatie we samen delen, hoe beter we onze afwegingen kunnen maken. Ook als je een vraag hebt, stel 'm gerust hier.

27 personen geven samen 48 hartjes

Rinie Assen      3
Theo Wolters      1

Inzichten veranderen momenteel razendsnel. Je kunt maar beter voorloper zijn. Dan hoef je nooit in de verdediging.
Karen Groeneveld      2
Anoniem     4
marion Scherphuis      1

Gezamenlijk meerdere wegen verkennen en met elkaar delen
Jürgen Korthout      2
Gerrit Willem Ziggers      2
Johannes Regelink      1
Stefan Michelberger      1

Er is een groot gebrek aan kennis over voeding.
Edith Kostelijk      3

leerzaam
Gerrit Jan van Ochten      1

Vanuit kennis gaan mensen meewerken. Zonder inzicht en kennis lukt dat niet
Annelise Brinkenberg      1

Alles begint bij kennis.
Jacqueline Niemeijer      1
Maurits Steverink      1
Anoniem     2

Omdat daar denk ik behoefte aan is en Slow Food die kennis in huis heeft.
Pip Gilmore      1

Er is nog een wereld te winnen en te ontdekken en te combineren en aan anderen door te geven
Jacqueline Bulsink      1

Misschien niet kennis uitbreiden, maar meer kennis delen, elkaar inspireren en onderzoeken aan welke kennis behoefte is en daar samen op inspelen. Iets doen wat je nog niet deed, iets nieuws leren wat je nog niet wist, mensen leren kennen die je nog niet kende; dat is een belangrijke drijfveer om samen dingen op te pakken.
Anoniem     3
Harmen Beskers      2

Als we als producenten kennis delen worden we samen sterker.
J.E.A.M.B. Geurts      2

kennis is macht
Ria Olijslager      3

Kennis hebben van....is het begin van alles. Maaaaarrrr soms denkt men kennis te verkrijgen en is de bron totaal fout. Tik tok en hoe al die kanalen ook mogen heten schiet je er mee op? Goede bronnen, WUR Wageningen e.d moeten onze leidsman zijn EN natuurlijk gewoon praktijk van echte slagers, bakkers enz.
Dionne Vrijdag      2
Jeroen Mulder      2
Tim Kops      1

Omdat kennis opdoen vaak het begin is van beter (duurzamer) handelen.
Anoniem     2
Inge Vleemingh      2
Anoniem     1
Deel ook jouw hartjes uit

Voor dit doel heeft zich nog geen ambassadeur aangemeld. Een ambassadeur is iemand die veel kennis heeft van het onderwerp en vragen kan beantwoorden.

Wil jij ambassadeur zijn van dit doel?
Meld je dan aan via een berichtje.