Doel voor de Achterhoek

Brede food promotie


Illustration
 

42

Ik vind het belangrijk dat Slow Food Achterhoek lekker, duurzaam en gezond eten van dichtbij breed onder de aandacht brengt van consumenten.

Wat zijn de feiten?
Er zijn nog geen feiten en cijfers bekend over dit onderwerp
Als je zelf informatie hebt die voor anderen nuttig is, laat het dan hieronder weten. Hoe meer informatie we samen delen, hoe beter we onze afwegingen kunnen maken. Ook als je een vraag hebt, stel 'm gerust hier.
19 personen geven samen 42 hartjes
Anoniem     2

Omdat veel mensen nog te weinig bekend zijn met de vele mogelijkheden van lokaal voedsel
profile picture
Jacqueline Bulsink      1

Omdat bewust eten een hele concrete stap is naar het faciliteren van meer gezond en divers leven in de breedste zin. Seizoensgebonden voedsel uit de regio samen produceren en eten, zorgt voor nieuwe toekomstbestendige landschappen, een inkomen voor boeren, meer sociale samenhang, bevorderen van de lokale economie door nieuwe verwaardings- en maak-ambachten/ werkgelegenheid toe te voegen. En het zorgt ook nog eens voor gezondere mensen. De voordelen van gezond voedsel uit de regio zijn eindeloos ;-) Daar is nog lang niet iedereen zich van bewust.
profile picture
Rinie Assen      2
profile picture
AndrĂ© Menting      4

Achterhoek en Liemers brengen heerlijke en duurzame producten voort. Dat moet gepromoot worden.
profile picture
Lars Boers      4
Anoniem     1
profile picture
Inge Vleemingh      2
Anoniem     2
profile picture
Jeroen Mulder      2
profile picture
Dionne Vrijdag      3
profile picture
Winny en Arjen Van Buuren      1

Vergroten afzet voor gezond lokaal voedsel helpt consumenten om meer gezond te eten, de footprint te verkleinen en voor een goed verdienmodel voor de boer,
profile picture
Ria Olijslager      1
profile picture
J.E.A.M.B. Geurts      1

kennis bij een breder publiek vergroten over achtergronden, het hoe, waarom
profile picture
Stef Kruip      2

landelijke promotie van de egio
profile picture
Harmen Beskers      4

Promotie van eerlijk en lokaal voedsel zet mensen aan het denken. Nog veel mensen staan erg ver van de bron en hebben geen idee waar het voedsel vandaan komt.
profile picture
Maurits Steverink      4
profile picture
Jacqueline Niemeijer      3
profile picture
Annelise Brinkenberg      2

Bewust met voeding omgaan wordt steeds belangrijker omdat er zo veel met ons voedsel wordt 'gerommeld' en onze belangen niet worden behartigd door overheidsinstanties. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de voeding die we tot ons nemen. Het is daarom belangrijk om gezond eten onder de aandacht te brengen.
profile picture
Gerrit Jan van Ochten      1

Iedereen moet bekend worden met dit concept. Onbekend maakt onbemind
Deel ook jouw hartjes uit

Voor dit doel heeft zich nog geen ambassadeur aangemeld. Een ambassadeur is iemand die veel kennis heeft van het onderwerp en vragen kan beantwoorden.

Wil jij ambassadeur zijn van dit doel?
Meld je dan aan via een berichtje.