Nieuwsbrief
Contact
Iets plaatsen
Inloggen of registreren
Zoeken
Smakelijke Adressen
Mensen
Actueel
Agenda
Projecten
Voedselnetwerk Achterhoek
Genieten van Achterhoeks graan
Eiwittransitie
Organisaties
Meer
Over Slow Food Achterhoek
Blogs
In de pers
Lid worden of doneren
Zoeken
Friederike Kleijn
Bericht
12w
Verspillingsvrije week: aan de slag met nieuwe oude technieken
Het is deze week (9 – 15 september) de landelijke Verspillingsvrije week. Een mooi initiatief dat we...
André Brouwer
Bericht
16w
Pareltjes (3)
De Melktap De zuivelindustrie, meldt vakblad Zuivelzicht, ziet vooral een toekomst voor zuivelproduc...
André Brouwer
Bericht
26w
Pareltjes (2)
Bij een boerderijwinkel kocht ik een stukje jersey kaas. Kaasmakers stoppen een hoop moeite in een m...
André Brouwer
Bericht
29w
Pareltjes (1)
Dan denk je dat je het beste van de Achterhoek al gezien en geproefd hebt, en dan opeens loop je wee...
1
Bekijk alle blogs