Nieuwsbrief
Contact
Iets plaatsen
Inloggen of registreren
Zoeken
Smakelijke Adressen
Mensen
Actueel
Agenda
Projecten
Voedselnetwerk Achterhoek
Genieten van Achterhoeks graan
Eiwittransitie
Organisaties
Meer
Over Slow Food Achterhoek
Blogs
In de pers
Lid worden of doneren
Zoeken
10
blogberichten
Friederike Kleijn
12w
Verspillingsvrije week: aan de slag met nieuwe oude technieken
Het is deze week (9 – 15 september) de landelijke Verspillingsvrije week. Een mooi initiatief dat we...
André Brouwer
16w
Pareltjes (3)
De Melktap De zuivelindustrie, meldt vakblad Zuivelzicht, ziet vooral een toekomst voor zuivelproduc...
André Brouwer
26w
Pareltjes (2)
Bij een boerderijwinkel kocht ik een stukje jersey kaas. Kaasmakers stoppen een hoop moeite in een m...
André Brouwer
29w
Pareltjes (1)
Dan denk je dat je het beste van de Achterhoek al gezien en geproefd hebt, en dan opeens loop je wee...
1
André Brouwer
42w
Welke vis op de kaart (of thuis in de pan)?
We hebben een handig hulpje gemaakt voor de chef of thuiskok die alleen nog duurzame vis wil servere...
André Brouwer
44w
AI in de (restaurant)keuken: hulp of help?
Volgens foodgoeroes zal AI ook in de food service (consumptie buitenshuis) tot grote veranderingen l...
1
André Brouwer
47w
Draadjesvleestijd
De winter is een mooie tijd voor stoofpotjes. Oma’s draadjesvlees, met rundvlees uit eigen streek, i...
Friederike Kleijn
52w
Over verpakkingen gesproken
Is een glazen pot voor yoghurt milieuvriendelijker dan een drankenkarton of plastic fles? Is een her...
Friederike Kleijn
1j
Let it Bean! Recept gemarineerde lupinebonen
Tijdens het Boerderijfestival van Burgerboerderij De Patrijs serveert Slow Food Achterhoek twee soor...
Friederike Kleijn
1j
Let it Bean! Proeverij van borlottibonen tijdens Boerderijfestival (17/09)
Op zondag 17 september is ook Slow Food Achterhoek aanwezig bij het Boerderijfestival van Burgerboer...