Nieuwsbrief
Contact
Iets plaatsen
Inloggen of registreren
Zoeken
Smakelijke Adressen
Mensen
Actueel
Agenda
Projecten
Voedselnetwerk Achterhoek
Genieten van Achterhoeks graan
Eiwittransitie
Organisaties
Meer
Over Slow Food Achterhoek
Blogs
In de pers
Lid worden of doneren
Zoeken
8
blogberichten
André Brouwer
7w
Pareltjes (2)
Bij een boerderijwinkel kocht ik een stukje jersey kaas. Kaasmakers stoppen een hoop moeite in een m...
André Brouwer
10w
Pareltjes (1)
Dan denk je dat je het beste van de Achterhoek al gezien en geproefd hebt, en dan opeens loop je wee...
1
André Brouwer
24w
Welke vis op de kaart (of thuis in de pan)?
We hebben een handig hulpje gemaakt voor de chef of thuiskok die alleen nog duurzame vis wil servere...
André Brouwer
25w
AI in de (restaurant)keuken: hulp of help?
Volgens foodgoeroes zal AI ook in de food service (consumptie buitenshuis) tot grote veranderingen l...
1
André Brouwer
28w
Draadjesvleestijd
De winter is een mooie tijd voor stoofpotjes. Oma’s draadjesvlees, met rundvlees uit eigen streek, i...
Friederike Kleijn
33w
Over verpakkingen gesproken
Is een glazen pot voor yoghurt milieuvriendelijker dan een drankenkarton of plastic fles? Is een her...
Friederike Kleijn
45w
Let it Bean! Recept gemarineerde lupinebonen
Tijdens het Boerderijfestival van Burgerboerderij De Patrijs serveert Slow Food Achterhoek twee soor...
Friederike Kleijn
45w
Let it Bean! Proeverij van borlottibonen tijdens Boerderijfestival (17/09)
Op zondag 17 september is ook Slow Food Achterhoek aanwezig bij het Boerderijfestival van Burgerboer...