Heerlijk slowe zomeravond in de Kruidenhof

De proeverij met workshops en rondleiding van de Kruidenhof te Mallum en Slow Food Achterhoek, is meer dan geslaagd. Pesto, kruidenboters en bloemensalades, een prachtig gedekte lange tafel, een heerlijk diner van chef-kok Dionne Vrijdag en een geweldige inzet van vrijwilligers van de Kruidenhof en Slow Food Achterhoek. En dat tegen de achtergrond van een hof vol bloeiende kruiden plus ondergaande zon. Wat wil je nog meer.
Aan tafel genoten we van het beste uit de Achterhoek. Dat bestond dit keer uit: boerenboter van Versboerderij Daalwiek, varkenswangetjes van De Goed Gevulde Boerderij, verse roomkaas van Boerderij Ruimzicht, brood van Bakkerij Schreuder gemaakt van het graan van de Slaege, Doesburgse mosterd. En dan was er nog de wijn van Erve Wisselink en Hesselink, bier van Burgerboerderij De Patrijs, lindenhoning van de Kruidenhof en kleinfruit van Boerderij Ruimzicht. Pip Gilmore van Groene Takken verraste ons met vers geplukte shiitakes, waarvan iedere gast een klein zakje mee naar huis mocht nemen.
Wij kijken alweer uit naar de gezamenlijke herfstmaaltijd. Heb je suggesties voor een goede (binnen)locatie, waar we net als bij de Kruidenhof ook een workshop kunnen organiseren? Laat het ons weten!
Een beeldverslag.