Aanbod

IJsboerderij 't Dommerholt

Eten & drinken, Verkoop van producten
Illustration

Adres: Hambroekweg 6, Borculo

Vijftig smaken ijs, ijstaarten en ijsgebak. Alle echte ijsfanaten mogen Dommerholt niet overslaan. Sinds 1999 maken ze hier al roomijs met melk van eigen koeien.

Met deze jarenlange ervaring maken ze de lekkerste soorten, van vanille tot strawberry cheesecake en van bitterkoekjes tot exotic cocos of mascarponeroomijs met vijgen.  Smaken van over de hele wereld, maar de basis is lekkere volle romige melk uit de Achterhoek.

In de wintermaanden wordt er minder ijs gemaakt en staan de pasteurketels maar stilletjes te staan. Dat bracht Wilbert en Erna op het idee om ook eigen melk te gaan verkopen. Ondertussen is de zuivellijn flink uitgebreid met chocolademelk, vla, volle (fruit)yoghurt en vanille yoghurt. Je koopt het ijs, de zuivel en een assortiment streekproducten allemaal in de ijssalon. Om thuis op te eten of om van te genieten op het grote terras met speeltuin. Daarnaast zijn de producten in steeds meer supermarkten door de Achterhoek te vinden!

Bent u op zoek naar een Kerstpakket of een geschenkpakket? Ook dan bent u bij IJsboerderij 't Dommerholt aan het juiste adres. Ze maken al vanaf € 10,- een pakket naar wens. Kijk voor een uitgebreid overzicht op www.geschenkpakket.com 

onderwerp 
Winkel, Horeca, Webwinkel
productgroep 
Bier/wijn, Zoetwaren en snacks, Zuivel, Kaas, Eieren, Houdbaar
locatie 
IJsboerderij 't Dommerholt
leeftijd 
vanaf 0 jaar
Geplaatst op 1 september 2023, 16:00 uur
Deel dit: