Aanbod

Het Keunenhuis - Nel Schellekens

Eten & drinken
Illustration

Adres: Wooldseweg 127, Winterswijk

Het Keunenhuis ligt op een Natuurmonumenten-landgoed in het magnifieke kleinschalige landschap van Winterswijk en is nog in originele en complete staat: een prachtig cultuur- en landschapsmonument in een fantastisch panorama, omringd door wei- en hooilanden, akkers, houtwallen een boomgaard en bos.

In een indrukwekkend proeflokaal in het achterhuis kun je aanzitten aan het a la Nel ‘kookaltaar’ en van alles proeven, begeleid door een drankje van Henk. Met zicht op de veestal die getransformeerd is tot o.a. slagersdeel, bakkersdeel, brouwlokaal, bloemen-groenten-fruitkraam, allerlei verse en verwerkte producten waaronder ook natuurlijk GiesZ, Nels eigen merk. En in de voormalige mestplaats Nels ‘theater’ MEST (Maak En Smaak Theater).

Nel ontwikkelt en produceert nieuwe, biodiverse, no-waste producten van Achterhoekse bodem i.s.m. boeren, burgers en andere gepassioneerde buitenlieden. Op deze prachtige locatie kan Nel naast ontwikkeling en bereiding ook van alles laten proeven en laten zien hoe er gewerkt wordt in haar bijzonder, korte-keten-, no waste keuken.

Het Keunenhuis is een bijzonder monument met een hedendaagse, volhoudbare bestemming. Samenwerken in de culinaire schatkamer van NL. Het landschap op het bord. Van kop tot kont. Van schil tot pit

onderwerp 
Winkel, Horeca
locatie 
Keunenhuis Proeftuin Nel Schellekens
Illustration
 
Geplaatst op 9 juli 2024, 16:07 uur
Deel dit: