Aanbod

Boerderijwinkel de Kruisbrink

Verkoop van producten
Illustration

Adres: Kruisbrinkseweg 7, Toldijk

Welkom in de wereld van Boerderijwinkel De Kruisbrink, hier telen we met liefde en respect voor de natuur meer dan 30 verschillende gewassen, van heerlijke zoete aardappels tot sappige aardbeien. Onze toewijding aan duurzaamheid en logische landbouwpraktijken staat centraal in alles wat we doen. Geniet van verse en gezonde producten, direct van het land naar uw tafel.

Hier komen de natuurlijke smaken van het platteland tot leven komen. Onze winkel is jouw bestemming voor authentieke, lokale producten die rechtstreeks van onze boerderij en naburige producenten komen. Wij geloven in de kracht van verse, duurzame en eerlijke voeding, en dat proef je in elk product dat we aanbieden.

Ons assortiment omvat alles, van verse groenten en sappig fruit tot ambachtelijke zuivel, (biologisch) vlees, spelt desem brood, heerlijke buffelproducten, verfijnde bieren, wijnen, noga, hartige snacks en nog veel meer wat onze prachtige streek biedt!

Bij Boerderijwinkel De Kruisbrink telen we met liefde en respect voor de natuur meer dan 30 verschillende gewassen, van heerlijke zoete aardappels tot sappige aardbeien. Onze toewijding aan duurzaamheid en logische landbouwpraktijken staat centraal in alles wat we doen. Geniet van verse en gezonde producten, direct van het land naar uw tafel.

Of je nu op zoek bent naar ingrediƫnten voor een heerlijke maaltijd of gewoon wilt genieten van lokale lekkernijen, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw smaakpapillen te verwennen. Bezoek Boerderijwinkel De Kruisbrink en laat de smaak van de streek jouw zintuigen verwennen. Proef de liefde voor lokale producten!

Wat je van dichtbij haalt, is lekker!

onderwerp 
Winkel, Moestuin (pluktuin)
productgroep 
Brood, Bier/wijn, Zoetwaren en snacks, Groenten, Fruit, Zuivel, Kaas, Eieren, Vlees, Houdbaar
locatie 
Boerderijwinkel de Kruisbrink
Illustration
 
Geplaatst op 16 augustus 2023, 10:00 uur
Deel dit: