Eetcafé - Speeltuin - Gerechten uit eigen tuin! - Vlees & Vega
De huisgemaakte bietenburger met idem courgette in 't zuur is jaarrond een echte aanrader en in het zomerseizoen is er bijvoorbeeld de vegetarische quiche met o.a. zomerpostelein. De pannenkoeken volgens oma's recept zijn nog steeds erg gewild en natuurlijk staat er ook vlees op de kaart..
Al sinds 1930 ligt ons familiebedrijf verborgen in dit achterste mooie groene hoekje van de Achterhoek. Sinds 2020 zijn wij, kleindochter en achterkleindochter van oprichter Zwart’n Jan, op de groene toer. Wonen en werken op deze plek heeft een passie voor natuur, biodiversiteit en natuurlijk eten gecreëerd die we graag delen, laten proeven en doorgeven.
In de moestuin en kas verbouwen we de groenten, de kruiden en het fruit kriskras door elkaar, net zoals in de natuur, dat is een onderdeel van permacultuur. De mogelijkheden van de tuin en de keuken combineren met de horeca is een uitdaging, maar geeft ook erg veel voldoening en vers kleurrijk, onbespoten eten! Daar laten we u natuurlijk graag van meegenieten, biodiversiteit in de tuin en op het bord.
Om deze groene toer in de toekomst voort te zetten zoekt de 4e generatie (Jony) versterking om samen de kar te trekken!