organisatie

Professionals Achterhoek

Netwerkorganisatie

De Slow Food Professionals Community (SFPC) is een platform waar gelijkgestemde voedselondernemers elkaar kunnen vinden, om ideeën en kennis uit te wisselen, en om de vele uitdagingen op weg naar een duurzaam voedselsysteem gezamenlijk aan te gaan. 


De Community bestaat uit gepassioneerde voedsel-professionals die allemaal op hun eigen manier werken aan een lekker, duurzaam en eerlijk voedselsysteem. Het verbouwen, verwerken, of produceren van voedsel op kleinschalige, ambachtelijke manier gaat vaak samen met uitdagingen. Tegelijkertijd hebben deze mensen ontzettend veel waardevolle kennis en ervaring, waar anderen gebruik van kunnen maken.


De community is zowel landelijk als regionaal actief, dus ook in de Achterhoek. Wil je je als professional aanmelden? Gebruik dan deze link, en kies Achterhoek als de lokale community. Ben je al regulier lid van Slow Food Achterhoek, maar wil je overstappen naar de Professionals Community van de Achterhoek? We boeken je dan om, en houden rekening met de nog niet vervallen maanden van je oude lidmaatschap. Kijk hier naar de mogelijkheden en voorwaarden.


Illustration
 
Deel dit: