Project

Campagne "Genieten van Achterhoeks graan"

Geplaatst op 25 mei 2024, 12:35 uur
Illustration

Geteeld in onze regio draagt graanteelt bij aan een gevarieerd landschap en gezonde bodem. De hoge kwaliteit van dit graan resulteert in heerlijke producten. Als ondernemers bundelen we krachten om de schatten van Achterhoeks graan te delen met gasten en inwoners. Kiezen voor lokaal graan draagt bij aan een natuurinclusieve regio, stimuleert de lokale economie en biedt topkwaliteit. Met elkaar vertellen we het verhaal, zodat meer mensen kunnen genieten van smakelijke producten gemaakt van Achterhoeks graan.

Toelichting

Deze promotiecampagne is een campagne voor en door iedereen die met Achterhoeks graan werkt. Wanneer ieder- een het verhaal vertelt, bereiken we samen veel mensen en bevorderen we een grotere lokale afzet, een nog fraaier landschap en heerlijke producten.

Gewenst resultaat 
De Achterhoekse graanteelt in de schijnwerpers te zetten en bewoners en bezoekers te laten genieten van de prachtige landschappen en heerlijke producten. Met rijkdom aan graansoorten en partners in de gehele keten, willen we in de achterhoek het graan laten telen, verwerken in eigen molen of mouterij en door bakkers, brouwers, stokers en chef-koks het graan laten omtoveren tot prachtige producten.
Lopend
Deel dit: